A Polgári Konzervatív Párt blogja (pkp.hu)

Bencsik elvtárs azt üzente

2017. január 26. - feher.b

Bencsik András szerint hazaárulást követ el, aki aláír az olimpiarendezés ellen. Bencsik András természetesen hülye és gerinctelen, mint az úgynevezett jobboldali holdudvar nagy része.

nevtelen_1.pngMostantól viszont személyes kötelességemnek érzem, hogy minél több aláírást összegyűjtsek. Eddig csak én írtam volna alá, innentől viszont aktívan győzködni fogom a környezetemet, mert Bencsik András el akarja vitatni tőlem a jogot, hogy ne értsek egyet Orbán Viktorral. Adott tehát a feladat, fel kell ébreszteni azokat, akik eddig azt hitték, hogy a játék nem az ő bőrükre megy, mert a politka olyan, mint a rossz tévéműsor - ha nem akarom, nem nézem. Hát nem olyan...

Rövid számtan után például kiderül, hogy a rendezés költsége alsó hangon háromezer milliárd, plusz amit ellopnak. Hogy ezek után hogy nem jutunk a görögök sorsára, azt senki nem tudja, de hát a hülyeség és a gerinctelenség - mint már jeleztük is - alapvető jog, pláne ha az ember úgynevezett jobboldali újságíró.

A fideszes politika lényege egyébként, hogy addig merészkedik, amíg te hagyod: adja magát a párhuzam, miszerint így volt Oroszországban is, tessék utána nézni bátran, hogy jutottak el az oligarchák kinyírása után a mértéktelen korrupcióig és a gránitszilárdságú elnöki rendszerig, ami egy az egyben számolta fel a sajtószabadságot és az ellenzéki pártokat.

Mivel idehaza is pontosan ugyanez történik, csak van hozzá egy asszisztálni akaró, rémesen gyenge képességű és korrupt álbaloldali ellenzék, ideje elgondolkodnunk, meddig fajulhat a helyzet, magyarán hol kell beavatkoznunk a saját országunk érdekében. Nemrég a szükségállapot remek lehetőségével is eljátszadoztak, így nyugodtan feltételezhető, hogy már rég az orosz úton járunk, és addig mennek, amíg egy végleg kifosztott, szegény, reménytelen, cserébe félelemben is tartott országot hagynak itt. Jól látható ennek a szellemi megalapozása a szánalmas Gönczi-Marsi páros arcával eladott TV2 riportjaiban is, amikor például álhírekkel próbálnak etetni, vagy Bencsik-félék agymenései során, akik kedvükre dobálóznak a legdurvább fogalmakkal. Vagyis ha elfogadjuk, hogy minket hazaárulónak bélyegeznek, amiért a saját pénzünkön tartott miniszterelnök olimpiáját nem akarjuk, már csak egy lépés lesz a megbüntetésünk valamilyen formában.

Ezek után tényleg elég szűk barlangban kell élni ahhoz, hogy valaki még mindig az „engem nem érdekel a politika” mantráját hajtogassa az aktív cselekvés helyett.

Az olimpiárol jogunk van népszavazni, aki pedig elvitatja ezt tőlünk - netán hazaárulónak bélyegez érte - az nem csak irtózatosan veszélyes, de egy jókora politikai pofon is kijár neki. Menjetek tehát, írjatok alá, hozzátok a szomszédot és a nagymamát is, aztán mondjátok meg Orbán Viktornak, hogy semmilyen többsége nincs ebben az országban. Különben még az is lehet, hogy Bencsik Andrások jóindulatán fog múlni, árulók lesztek-e a saját hazátokban.

Kis embernek köszönet a találatért:

http://coub.com/view/raosb

Ajánlott irodalom:

Klubrádió kontra médiahatóság

Szükségállapot, ha úgy akarják

Az oligarcha, aki szembement Orbánnal - vol 1.

A TV2 alternatív világából

A civilek elleni hadjárat

Fehér Balázs

Kapcsolat

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

http://pkpkozosseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8912157379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

BiG74 Bodri 2017.01.26. 21:26:51

Nem politikai pofon, hanem tényleges jár a sok hazaárulózó népművészeti agyagedénynek. Annyira elegem van már az ilyen arcokból, hogy remélem egyszer szemtől szembe is meg meri tenni valamelyik.

Punxsutawney Mormota 2017.01.26. 21:31:12

Javaslom, hogy minden kampányoló, Bencsik elvtárs, Kemény úr és még sok-sok prominens személyiség tegyen le öt-öt millió forint vagyoni biztosítékot. Amennyiben az olimpai megrendezése a megadott kereteken belül marad, akkor az említettek visszakapják a pénzt kamatostól. Amennyiben nem, úgy természetesen elvesztik az összeget.

Torz 2017.01.26. 21:41:46

Népszavazást MINDENKÉPPEN kell tartani. Nem olyan szintű nemzeti ügyről van szó, ahol ez elmaradhat. A kérdés: akár 2024-ben olimpiát? Igen. Nem. Az egyén, kis közösség mérlegel, a magyar társadalom dönt. Ennyi. Még mielőtt egy forint is elkölttetik rá.

tibor és klára 2017.01.26. 22:21:58

@Torz: Ugye? Tök evidens lenne, aztán nézd meg mi van Magyarországon.

Vicces lesz, ha megnyerik :)

lionking 2017.01.26. 22:40:10

@Torz: sajnálatos már elköltöttek rá több milliárdot, tanulmányok meg reklám, hiszen a csapból is a 20 24 reklám jön

Torz 2017.01.26. 22:50:46

@lionking: igen, pénzbe kerül az érvelés pro és kontra. Tessék érvelni, mindkét oldalról.

Torz 2017.01.26. 23:02:08

@Punxsutawney Mormota: A miniszterelnök álljon ki és ígérje meg, hogy minden erre szánt fillér az ügy érdekében lesz elköltve. A nemes célért az illetékesek akár el is anyagiatlanodhatnak (és nem fordítva!) mert hisznek benne és készek áldozni érte. A jutalom a kapott érték, a büszkeség. Az anyagi megtérülés csak ezután jöhet, nem előtte... Álom ez sajnos, pedig nagy kár ezért az álomért.

Kis ember 2017.01.26. 23:16:15

Bencsik pont ugyanazt mondja, mint Virág elvtárs:
coub.com/view/raosb
:D

feher.b · http://pkpkozosseg.blog.hu 2017.01.26. 23:26:02

@Kis ember: ezt köszönettel lopnám, felül megtalálod :)

átlátó 2017.01.26. 23:55:03

...jut szembe Bandi, hogy megkérdezzem. Nem voltál te véletlenül párttag? Csak kérdezem.

aemberek 2017.01.27. 00:32:57

@Kis ember: köszönjük, ezen besírtam,

máig tisztázatlan múltú b.a. a csatornában futkosna élelemért, ha nem a ner pajtásai játszanának a koronával.
Bár az biztosan zavarja, h a nagy lóvéból kihagyták, de neki már ez is elég, hogy nagyon nagyon mélyre bahatoljon.
BANDI A JÓ KURVA ... ... ... meg a te .... .... .... .... ..... AZ ARULÓ, TE UTOLSÓ SENKI!
apád inkább a ... ... .... .... .... .... ....... ..... volna

E.Katolnai 2017.01.27. 02:54:26

Bencsik is hülye, meg mindenki, aki olimpiát szeretne csóri-elszegényedett hazánkban. Anyagilag 30-40 évre hazavágná M.országot és csak a csalóknak, szélhámosoknak hozna hasznot. (Mellesleg zsidó olimpiát sem szabadna tartani hazánkban, hacsak nem az egészet izrael vagy gazdag amerikai zsidók finansziroznák)

Zoltán Mátyus 2017.01.27. 05:33:32

@E.Katolnai: Amennyi pénzt kap közvetve a fidesztől, azért te is akarnál olimpiát.

Silo 2017.01.27. 06:53:04

Most is beállította a vitorlát az adott politikai irányba, sok opportunista létezik még kis hazánkban:
Ha kell akkor jó kommunista, ha kell akkor békemenetes, ha kell akkor posztumusz lejárat, ha kell akkor azt állítja magáról hogy demokrata, ha kell akkor kitüntetik 2016-ban.

Itt látszik az egész rendszer jelenlegi gerenctelensége, és hogy hova visz az illiberáris hataloméhség. 2016-ban kemény milliárdok mentek el az '56-os megemlékezésre, ami ugye a demokráciáról, választás lehetőségéről is szólt. Most meg belefér megtartani egy olyan embert aki hazaárulózza a valódi demokratákat, azokat akik nem többet csak szabad választást kívánnak a kimeneteltől függetlenül. Miért lenne így az egész '56-os állami megemlékezés több egy egyszerű képmutatásnál? És miért lennének ezek az emberek többek egyszerű férgeknél?

nyelv-ész 2017.01.27. 06:58:42

Magyarországon minden politikai kurzus előbb-utóbb eljut oda, hogy mindenki, aki nem velük ugatja a holdat, az hazaáruló ellenség. A komcsik 46-ban rögtön ezzel nyitottak, a rendszerváltás után viszont negyed századnak kellett eltelnie, mire végre sikerült egyértelműen az állami propaganda szerves részévé tenni a hazaárulózást.
Nagyon várom már a Szent Inkvizíció visszaállítását is, mert tűrhetetlen, hogy mindenféle, magukat választópolgárnak képzelő népek itt járatják a szájukat.

MACISAJT 2017.01.27. 07:22:32

Naná hogy nyilvánvaló hazaárulás...
Jellemző hogy a Fővárosi Közgyűlésben két évvel ezelőtt, 2015-ben 25 igen, 1 nem és 1 tartózkodással fogadták el a határozatot, miszerint Budapest rendezzen 2024-ben olimpiát:
budapest.hu/Lapok/2015/fovarosi-kozgyules-budapest-palyazik-a-2024-es-olimpia-megrendezesere.aspx

Most meg, eszükbe jutott hogy buktassák meg...És jönnek a bokrosok, tóta wék, alföldi robcsik, az agyonvert ballibák , vagyis a szokásos vircsaft.

MACISAJT 2017.01.27. 07:26:04

@MACISAJT:

Egyébként hazaárulóék ugyanazt akarják lejátszani mint 2001/2002-ben a 23 millió beözönlő románnal:

"Gyurcsány Ferenc vall Debreczeni Józsefnek: Az Új miniszterelnök című könyvben a jelenlegi kormányfő elismerte, részese volt a 23 millió román munkavállalóval való szocialista riogatás kitalálásának, s ők csinálták a „köteles akciót” is Kövér László ellen.

„A mi stábunk az, amely szembefordítja az MSZP-t és Medgyessyt az Orbán-Nastase-paktummal. Amikor kiderül, mi van a paktumban, hogy korlátozásmentesen próbál valamennyi román állampolgárnak munkavállalási lehetőséget biztosítani, akkor ott egy hosszú vitában meggyőzzük önmagunkat arról, hogy ezt meg kell támadni. Meg kell támadni, függetlenül attól, hogy Kovács az előző este rábólintott. (...) Odahívtuk Medgyessyt, hogy forduljon szembe az eddig képviselt állásponttal. Nagy nehezen meggyőztük erről, s a végén - még nehezebben - Kovács is beadja a derekát.

Így Medgyessy és maga Kovács is váratlanul szembefordul a megállapodással, majd beindul az MSZP propagadna gépezete. A gátlásosnak aligha nevezhető manőver legfőbb célja a "23 millió román munkavállaló" beözönlésétől való - valójában alaptalan - félelmek keltése."

Most meg az van hogy hány lélegeztető gépet lehetne venni, tönkremegy az ország, különben is ellopják majd...

Roadster68 2017.01.27. 08:17:05

Hülye vagy Bandi, nem az olimpia ellen írunk alá, hanem a demokrácia mellett. ENNYI.

MACISAJT 2017.01.27. 08:41:18

@Roadster68:

Persze, persze...
Már idfeológia is van, idézem a hvg.hu-ról:

"Hülyeség is, el is lopják, meg Orbán Viktornak is be lehet mosni egyet vele. Az olimpiai népszavazás lehetősége izgalmas fejlemény. Most alkalom nyílik nemcsak vekengeni azon, hogy nem tetszik a rendszer, nemcsak tüntetni, aztán elfáradni és hazamenni, hanem visszaütni. Önvédelemnek minősül, úgyhogy rajta bátran."

És máris ömlenek a fajkasháziak, bodnárok,bokrosok etc. megmagyarázni azt amit 1990 óta, a világkiállítás óta is mindig tudtunk: hogy Magyarországnak ballib hazaárulókból is mindig csak a legalja jutott.

BiG74 Bodri 2017.01.27. 10:22:20

@MACISAJT:
Terelsz, troll !
Csak a politika mocskát látod, és már oldalt is választottál, hogy segget nyalhass. Piciny agyadban fel sem merül, hogy:
-sokan nem akarnak olimpiát, mert jól bizonyíthatóan sokkal többet fog vinni, mint hozni. Sokan anyagi csőd lehetőségét látják benne politikai pártállástól függetlenül, melytől féltik a hazájukat. Ezek a kis emberek mégis annyit kérnek szavazzunk róla.
- Ezeket a kis embereket hazaárulózza le a köpönyegforgató megélhetési szar politikus, akinek mindig az aktuális hatalom előírásai szerint dől a szar a szájából.

Erre megjelensz te csahos polkutya, megmagyarázni, hogy már megint csak a nagyszerű vityáékat bántják, mert aki nem ért velük egyet annak mind csak a hatalom kell önös érdekből, az ország romlására. Elmész a picsába hülye fityisz propaganda bajnok.

BiG74 Bodri 2017.01.27. 10:30:14

Apropó, Momentum. Ha sikerrel nyitnak a vidék felé, ami nagyon sanszos, a PKP -nak nullára csökken a lehetősége kinőni magát.

tamas11 2017.01.27. 10:37:40

@MACISAJT:
Egyet meg kéne értened: nem az olimpiára való TÖREKVÉS a nemzeti teljesítmény mértéke.
Még csak az sem, hogy miként szerepelnénk azon a rendezvényen, és az sem, hogy fakaszthatsz e "plusz" hírverést általa..(valamennyit biztosan...)
Hanem a mérték a társadalom teljesítménye, folyamatosan, egyébként. Az olimpia előtt is, (ott is persze), és aztán utána.E teljesítményhez katalizátor egy-egy sportlétesítmény - látványa., de nem válasz igazi problémáinkra.
Abból a megosztottságból, amit ELÉRT ez a jelenlegi rendszer, már elmáéletileg sem .
fakadhat mintaszerű összteljesítmény, aminek okaként pedig nem sorolhatod azt, hogy mit tett/mondott Gyurcsány tizenöt éve, de nem főtényező egy-egy humorista vagy publicista sem.
Itt te vagy a hazaárulócska, amikor negligálod a honfitársaid meghatározhatatlan körének véleményét, csak mert ellenzik, túlzottnak tekintik egy közeli olimpia terheit.

tamas11 2017.01.27. 10:39:19

@MACISAJT:
BIG 74 Bodri szebben mondta, mint én...

MACISAJT 2017.01.27. 10:43:41

Fővárosi Közgyűlés: Budapest pályázik a 2024-es olimpia megrendezésére
2015. június 23.

​Több mint nyolcvan napirendi pontot tárgyalt meg 2015. június 23-i ülésén a Fővárosi Közgyűlés. Elfogadták azt a szándéknyilatkozatot, hogy Budapest pályázza meg a 2024-es nyári olimpiai játékok rendezési jogát. Pályázatot írnak ki négy fővárosi színház vezetésére, jóváhagyták a 2017-es vizes vb-hez kiadandó fővárosi garancialevelet, főpolgármesteri hatáskörbe kerültek a 3-as metró felújításával kapcsolatos ügyek.

Budapest pályázik a 2024-es nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére – erről fogadott el szándéknyilatkozatot 25 igen, 1 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett a Fővárosi Közgyűlés.

Tarlós István főpolgármester a napirend vitájában elmondta: vannak olyan pillanatok, amikor egy nemzetnek meg kell mutatnia, hogy kész az összefogásra. Úgy fogalmazott: korábban ő is szkeptikus volt az olimpiarendezéssel kapcsolatban, de a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által tavaly decemberben elfogadott Agenda 2020 lezárta azt a korszakot, amikor csak „gigavárosoknak” volt lehetőségük a rendezésre, és megteremtette annak lehetőségét, hogy kisebb országok, városok is sikeresen pályázzanak. – Legyünk óvatosan optimisták, senki sem érzi még a zsebében a rendezési jogot, akkor van esélyünk, ha összefogunk – hangsúlyozta a főpolgármester.

Kitért rá, hogy a 2017-es budapesti vizes világbajnokság kiváló lehetőséget jelent, hogy a pályázatról szóló döntést pozitívan befolyásoljuk. Az olimpia révén felgyorsulhatnak a fővárosi fejlesztések, „ami felépül, az itt is marad”. Tarlós István kijelentette: Budapest csak nyertese lehet az ügynek, a város világszerte hirdetheti magát, a világverseny idegenforgalmi fellendülést is hozhat. Hozzátette: a magyar sportolók is megérdemlik, hogy Budapesten legyen olimpia. Magyar sportolók eddig 167 olimpiai aranyérmet nyertek, a több mint száz aranyérmet szerző országuk közül egyedül Magyarország nem rendezett eddig olimpiát – emlékeztetett.

– Legyünk óvatosan optimisták, senki sem érzi még a zsebében a rendezési jogot, akkor van esélyünk, ha összefogunk – hangsúlyozta a főpolgármester.

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke a közgyűlés előtt felszólalva a pályázati szándéknyilatkozat támogatását kérte. Úgy fogalmazott: Magyarország megérett arra, hogy kinyilvánítsa szándékát a 2024-es olimpia megrendezésére, de ahhoz, hogy tovább tudjon haladni az ügy, Budapest támogatása szükséges. – Az álmok megvalósulásának ideje jött el – jelentette ki.

Fürjes Balázs, a kiemelt fővárosi beruházásokért felelős kormánybiztos a MOB megrendelésére készült megvalósíthatósági tanulmányról szólva elmondta: a teljes, 1300 oldalas dokumentum kitér a kockázatokra, a kritikus feltételekre is. Hozzátette: a tanulmány hamarosan szerkesztett formában is elkészül, és azt az interneten is nyilvánosságra fogják hozni. (A tanulmány vezetői összefoglalója itt olvasható.)

Hangsúlyozta, hogy a dokumentum maximálisan kihasználja az Agenda 2020-ból eredő könnyítéseket, és teljes mértékben igazodik a főváros közép- és hosszú távú fejlesztési terveihez. Az olimpiához kapcsolódóan 2025-30 között 3000 milliárd forint nemzetgazdasági bevétel várható, az éves ráfordítás pedig nem haladja meg a központi költségvetés kiadási főösszegének fél százalékát. A kockázatok között említette a külső gazdasági környezet stabilitását, a csúszás és költségnövekedés, valamint a korrupció veszélyét. Mindez kivédhető, ha időben elkezdik a beruházásokat, megfelelő szabályokat, intézkedéseket hoznak, ha szigorú ellenőrzést és átlátható gazdálkodást folytatnak. Hangsúlyozta: a sikeres pályázat feltétele az összefogás és a valódi egység.
Tarlós István, Budapest főpolgármestere köszönti a 80. születésnapját ünneplő, háromszoros olimpiai bajnok pólós Kárpáti GyörgyötKépgaléria - Döntött a közgyűlés az olimpiai pályázatról
Képgaléria - Döntött a közgyűlés az olimpiai pályázatról

A közgyűlés ülésén több olimpiai és világbajnok sportoló is megjelent, köztük Darnyi Tamás, Nagy Tímea, Polgár Judit, Magyar Zoltán, Jónyer István, Portisch Lajos, az éppen 80. születésnapját ünneplő Kárpáti György és Schmitt Pál. Az ülésen Nagy Tímea olimpiai bajnok vívó beszélt az olimpiarendezést támogató sporttársai nevében arról: minden sportoló álma, hogy olimpikon legyen, és hazai rendezésű világversenyen szerepelhessen. "

----

Hát így.
Aztán mára eszébe jutott az agyonvert ballibáknak hogy mégis micsoda dolog hogy csak úgy egyetértettek egy nemzeti ügyben...
Így aztán beindult a ballib hazaárulás ismert gépezete.

tamas11 2017.01.27. 11:27:20

@MACISAJT:
Mikor kezdesz el el foglalkozni az ellenérvekkel is? Hagyd a ballibázást, mert primitív kormánylihegő ökörnek látszol így.

BiG74 Bodri 2017.01.27. 12:22:30

@tamas11:
Troll a csávó, maximum egy darab hozzászólást érdemel, azt is csak azért. hogy még jobban megerősítse trollságát, a következő beszólásában. Satnya kis pártaktivista.

Zenobias 2017.02.18. 23:01:53

Csak rombolni tudtuk. Legyen meg a 3 napig tarto oromotok aztan eridjetek a picsaba!

Friss topikok

Címkék

888 (1) adam ant (1) ákos (1) alkotmánybíróság (1) állam (6) andy vajna (1) angela merkel (1) antiszemitizmus (1) atzél mária (1) ausztria (1) baloldal (1) bánhegyi györgy (6) bencsik andrás (1) bevándorlás (1) bolgár györgy (1) boris johnson (1) botka lászló (1) brexit (1) budapest (1) bürokrácia (6) cigányság (1) csepreghy nándor (1) david cameron (1) demagógia (1) demokrácia (6) dk (2) drónok (1) erkölcs (1) erőszak (1) észtország (1) európai ügyészség (4) európai unió (6) farkas flórián (1) fehér balázs (31) felzárkóztatás (1) fidesz (14) fpö (1) googl (1) gulyás gergely (1) gyűlöletkeltés (2) gyurcsány ferenc (6) g fodor gábor (1) habony árpád (3) háború (1) hadházy ákos (1) hajdú péter (1) hatalom (1) hidvégi mihály (10) (1) holokauszttagadás (1) igazságszolgáltatás (1) inkompetencia (1) innováció (1) internet (1) isten (1) jobbik (1) jobboldal (3) jogállam (3) jövő (2) k+f (3) kapitalizmus (5) karrier (1) kdnp (1) kelet (1) klub (1) konzervativizmus (2) korrupció (11) kovács olivér (10) kovács zoltán (1) kövér lászló (1) közösség (2) lánczi andrás (1) lmp (1) londoni magyarok (1) machiavelli (1) macsóság (1) magyarország (11) magyar posta (1) március 15 (2) matolcsy györgy (1) máv (1) média (2) megélhetési politikus (1) mein kampf (1) merkel (1) michael knight (1) migránsok (2) mnb (1) molnár csaba (1) momentum mozgalom (2) mszp (4) nagy tamás (1) nav (1) németország (2) nemzeti (1) népszavazás (2) nigel farage (1) nők (2) nyugat (1) oktatás (4) október 23. (2) oligarchák (1) olimpia (2) önkéntesség (1) önkormányzatok (1) önvezető autó (1) orbán viktor (17) övp (1) pazarlás (1) pető tünde (1) pintér sándor (1) pkp (10) polgár (12) polgári konzervatív párt (11) politika (7) polt péter (1) populizmus (1) pornó (1) propaganda (1) putyin (2) rádió (1) rogán antal (1) románia (1) sebastian kurz (1) simicska lajos (2) sovinizmus (1) szabadság (2) szavazás (1) századvég (1) szocializmus (2) szólásszabadság (1) tarlós istván (1) taxi (1) technológia (1) terror (1) tóbiás józsef (1) trianon (1) tudomány (1) turizmus (1) tv2 (3) uber (1) újbuda (1) vágó gábor (1) vasárnapi boltzár (1) venezuela (1) Címkefelhő