A Polgári Konzervatív Párt blogja (pkp.hu)

Akkor hát ennyit erről

2018. február 25. - feher.b

Hódmezővásárhely: hálásak vagyunk neked. Ha Sopron a hűség városa, akkor te a bátorságé vagy.

letoltes_3.jpgElőször is elismeréssel teli gratulációnk a bátor Márki-Zay Péternek. Nem mindennapi dolgot vitt véghez a segítőivel. Ez az ország pedig egy bátor város segítségével visszanyerte az önbizalmát. Az ellenzék felelőssége mostantól kiemelkedő: aki egyénieskedik, megváltóként delirál az egy százalékos pártjáról, azt rosszabb esetben ki kell röhögni, jobb esetben szépen meg kell mutatni neki a számokat. A Fidesz legyőzhető, az országunkat visszanyerhetjük. Nem az most a kérdés, hogy ki jobbikos, ki baloldali és ki csatlakozott valamilyen új formációhoz: most az a történelmi küldetésünk, hogy közösen megmutassuk a világnak, hogy a magyarok nem hagyják magukat: hogy nem lehet nekik hazudni, lopni tőlük, nemzeti pántlikával átkötött badarságokat eladni nekik világmagyarázatként. Nehéz feladat lesz, ez világos: össze kell fogni úgy hatvan körzetben, meg kell mutatni az esélyes, kijelölt ellenzéki jelöltet. De semmi okunk mostantól, hogy ilyen pofon után azt mondjuk, hogy nem vagyunk rá képesek: megcsinálta Veszprém, Tapolca és Újpest, most pedig talán az eddigi legtökösebb város ebben az országban: Hódmezővásárhely.

Minden nagy elemző és elitista gondolkodó magába roskadhat egy picit: a "fideszes" város, ahol Lázár betyár olyan erős....nos, ennyit tudott. Megpofozta és fenéken billentette a nagy machinátorokat, kimondta, amit (ezek szerint feltételezhetően) az ország nagy része gondol. Hogy elegünk van belőletek. Hogy nem hagyjuk megosztani magunkat. Hogy nem tudtok olyan választási törvényt elfogadni, ami túljár az eszünkön. És hiába az Erzsébet-utalványok meg az ígérgetés, csak az orrotokra koppint ez a nép alkalmanként.

Most persze az a kérdés, hogy a többi város követi-e a vásárhelyiek példáját. Nekünk itt Újbudán Gy. Németh Erzsébet jutott, aki ugyan nem a kedvencem, de a szavazatom máris az övé. Listán meg szavazok a hozzám legközelebb álló pártra, de ez legyen az én titkom. Gy. Németh asszony viszont a baloldal jelöltje, ezzel pedig kerületünk legesélyesebbje arra, hogy győzzön. Pontosabban arra, hogy ne a fideszes örüljön a végén. Ha most egy jobbikos vagy egy momentumos lenne az esélyes, akkor rá adnám a voksom.

Mert elsősorban magyar vagyok és csak utána egy kis párt tagja. Vagy liberális, vagy konzervatív, vagy fradista, vagy újbudai. Vagy kék, zöld, evangélikus, ateista, vagy ikszipszilon. Ez az én hazám és még rajtam kívül tízmillió csodálatos emberé. Akikkel most ha vitáim is vannak jó pár kérdésben, megmenthetem ezt az országot valami nagyon aljastól, amit leírni kár, úgyis benne élünk nyolcadik éve.

Hogy egyébként a fű színében sem értenénk egyet, az most kit érdekel. Ha Vásárhely megmutatta, meg tudja Újbuda is. Ha így tesz még ötven körzet, a NER másnapra történelem. Lázár János, Rogán Antal, Németh Szilárd és a rezsim megannyi szolgája menekül majd a kamerák elől. Polt Péter talán az útlevelét is előkészíti.

Utána pedig - elvárható módon - leül szépen a teljes ellenzék, és kormányt alakít. Mondjuk két hónapra. Vagy tízre. Nem érdekel. Az új választási törvény érdekel meg az új legfőbb ügyész. A többit beszéljék meg a következő választáson. Most pedig az országunkat akarom visszakapni. Nőjenek föl a feladathoz.

Fehér Balázs

Polgári Konzervatív Párt

pkp.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

http://pkpkozosseg.blog.hu/api/trackback/id/tr113698122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi nyilatkozatban.

Tyreo 2018.02.25. 21:27:06

Végre tudom ki az esélyes jelölt itt Újbudán. :)
Amúgy meg innen üzenem minden ellenzéki pártnak. Ha nem lesznek hajlandóak egy ellenzéki jelöltet kiállítani, akkor én nem leszek hajlandó parlamenti helyhez juttatni őket. Senkit sem.

feher.b · http://pkpkozosseg.blog.hu 2018.02.25. 21:39:50

@Tyreo: Köszi, Olivér (szerintem te vagy az :D ).

feher.b · http://pkpkozosseg.blog.hu 2018.02.25. 21:40:24

@Tyreo: vagy ha újbudai vagy, akkor talán mégse :)

Kelly és a szexi dög 2018.02.25. 23:43:19

Ha marad a kormány, megtanulják milyen pénz nélkül - eddig úgyis dőzsöltek!

a ribancok is kidobják a csikket 2018.02.26. 00:58:57

Jól beszélsz. Kár, hogy a baloldali pártok nem értik ezt és a Jobbikkal nem tárgyalnak. Mindegy, a választók küldtek most egy üzenetet: közös jelöltet akarnak mindenhol.

Miért nincs börtönben a drogos gyilkos M.Richárd ? 2018.02.26. 03:16:20

Ez a jelentektelen "gyozelem" csak arra lesz jo, hogy felebressze az embereket, hogy hiaba vezet 8 eve a fidesz, attol meg a valasztas nincs megnyerve, vagyis el kell menni a fideszre szavazni, kulonben jonnek az arabok.
Es amugy is, lofaszt sem er egy tet nelkuli polgamester valasztas, ahol 2 fele oszlottak a szavazatok, a orszagos valasztason 14 fele fog oszlani, es ott mar tudjak az emberek a valasztas tetjet, Orban Viktor marad vagy jonnek az arabok.

Miért nincs börtönben a drogos gyilkos M.Richárd ? 2018.02.26. 03:19:28

Es hat nagyon kivancsi leszek, hogy fognak ezek utan 24 oraban diktaturazni a libbantak, szoval tobbet veszitettek, mint nyertek.

HUNGARIAN FIRST !!! 2018.02.26. 03:22:50

Az orszag szempontjabol jelentektelen, csak Hódmezővásárhelyet szivattak meg ezzel pszihopata hazudozoval. Legfeljebb fel eve lesz, hogy elzavarjak az emberek.

frikazojd · http://kocs.ma 2018.02.26. 03:34:40

@Miért nincs börtönben a drogos gyilkos M.Richárd ?: Egyrészt M. Richárd azért nincs böriben, mert fideszes.
Másrészt a fideszbirkák mindig mind elmennek szavazni. Ennyit tudnak. HA a választók többsége felemelné a seggét és elmenne szavazni, AKKOR a vásárhelyihez hasonló eredmény születne áprilisban.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2018.02.26. 05:22:26

@HUNGARIAN FIRST !!!: Már hétfő hajnal van. Már elbukták a ballibek a választást, vagy meg kell várnunk az estét?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2018.02.26. 05:48:12

@Miért nincs börtönben a drogos gyilkos M.Richárd ?: Es hat nagyon kivancsi leszek, hogy fognak ezek utan 24 oraban kétharmadot vizionálni a narancstálibok, szoval tobbet veszitettek, mint nyertek.

HaD 2018.02.26. 07:24:43

A forgatókönyv szerint(soros terv:)-orbán/gyurcsány & co.) lesz egy kis nem fideses zürzavar,jó sok támogatás megvonás aztán a népek mint a visító malac inkább újra a tolvaj bandát akarják mert onnan ideig órág még jön majd a táp....a megosztott hatalom gyakorlás eleve kudarcra ítélt és orbánék ezt a Bibó-ban stumpféktól meg aztán Oxfordban soros hittársuk pénzén jól megtanulták....jelenleg erre látunk példa statuálást....Egyébként ki a lfsz vezetne egy szedett vedett részben a korábbi tolvajokból álló kormányt? Az aztán biztos rendet akarna csinálni. Àtvilágítanák ezt a lázár elvtársat(ép most követeli)...és pont nem találnának semmit....aztán már tisztára is lenne mosva a jóember...ezt csinálják 30 éve. A seftelgetés meg megy majd szépen tovább....ezt kollégák már a 80-as években lezongorázták a mszmp kb.-ban. Szépen át lett bszva a magyar:(

Fidesz bérszámfejtés 2018.02.26. 07:30:05

Önkéntesek és alkalmazottak!

Megvárni a pártdirektívát! Habony urat még szedálják a sokk miatt bekövetkezett rosszulléte után, így a teendők összefoglalása csak délre várható.

Pop40 2018.02.26. 07:54:21

Erről van szó.

Ugyanakkor az kevés, hogy leül a teljes ellenzék kormányt alakítani.
Leül a fideszes maffia is. Jó időre. Ideje leülniük a jól megérdemelt életfogytot.
Szóval üljenek le csak ők is, csak ők Sopronkőhidán.

Flúgatlan 2018.02.26. 08:19:24

Bár roppant idegesít a Fidesz lopás- és hazugsággyára és jót tenne az országnak, ha lecserélné valaki ezt a mai vezetést, azért egy valamiről ne feledkezzünk el: Nemcsak le kellene váltani Orbánékat, hanem utána kormányozni is kellene.

Mert szép dolog, hogy a Fidesz kiverhető a hatalomból, ha mindenki más összefog ellene, de tegyük fel, hogy a hmvh-i történet megismétlődne sok helyütt áprilisban és a Fidesz elvesztené a parlamienti többségét. Na, ekkor jönne a baj: egy kormány-buktatásnyira össze lehet fogni, Jobbiktól DK-ig, de ki kormányozna ezután? Tudnának kormányt alakítani és működtetni ennyire távol eső pártok? Egy pár hónapi marakodás után nem lenne előre hozott választás kiírva, amit aztán durván megnyerne a Fidesz, mert meglátszana, hogy nincs alternatívája? És ez az egész tényleg jó lenne az országnak?

A lényeg szerintem az, hogy pusztán azért, hogy a Fideszt megbuktassák, nem szabad mindenütt ennyire széles palettának összefognia. Igen, ez csökkenti az azonnali kormányváltás esélyét, de kivédi a kezelhetetlen eredményre vezető túlnyerését. Jó volt ez erődemonstrációnak. Remélhetőleg a Fidesz is elgondolkozik, hogy vissza kéne vennie az arroganciából és az egybites propagandából, no meg kevesebbet kellene lopni. Általános összefogásnak azonban csak olyan pártok közt van értelme, akik tudnának is együtt kormányozni. Ha nem csak 2 hónappal előre gondolkozunk, akkor nem szabad máshogy cselekedni.

Coligny 2018.02.26. 08:29:30

Ütősebb lenne a kezdés, ha nem lenne már a leghűségesebb város mintájára legbátrabb is...

Korunk egyik legnagyobb gondolkodója · http://elmenypark.net 2018.02.26. 08:39:45

Ti itt kormányváltásról beszéltek, miközben mindenki tudja, hogy ezek sosem fogják csak úgy kiadni a hatalmat a kezükből. Ehhez olyan komoly külföldi nyomás kell, amire a cigó nem meri meglépni azt, amire már biztosan készül.

Titimataifaaaro 2018.02.26. 08:48:19

Balázs drága, kattintsál rá legyél szíves a Balassagyarmat wikipédia szócikkre, mert magadtól olyan ostoba vagy, mint a beton.

John Doe3 2018.02.26. 08:58:13

@Tothotto: el vagytok maradva egy brossúrával. Az a baj az arabokkal, hogy MENNEK, nem az, hogy jönnek. Ld. pl. Sártoraljaújhely, kórház, gyermek- és csecsemőosztály.

Bogyó 2 2018.02.26. 09:01:12

@Miért nincs börtönben a drogos gyilkos M.Richárd ?: "kell menni a fideszre szavazni, kulonben jonnek az arabok."
Ez az a hazug baromság, amit sulykoltok. Romániában, Horvátországban, Szlovéniában hány arab van, bazdmeg? Székelyföldet ellepték a burkások? Egyrészt a kegyelmes úr fogadott be több mint 1000-et, másrészt évtizedek óta élnek arabok pl. Pesten, kb, 4-5 ezer, ha nem tűnt volna fel. Harmadrészt úgy elhúznak majd innen, ha le is telepítik őket mint a sicc. Aki meg nem, az lehet, hogy tényleg dolgozni fog, mint az a jópár orvos, aki már ezt teszi. Nem ez az ország problémája, hanem az, amit tesztek vele, az, hogy ha lopásaitokból kivonjuk a gyurcsány-gárdáét, még mindig annyi marad, amiből egész Szíriát be lehetne fogadni 9 millióstól évekre. Az a baj, hogy diktatúra felé lökitek az országot, de a szabad választást még nem sikerült betiltanotok, még csak az egyenlőtlen esélyeknél, a hatalom megosztás felszámolásánál tartunk, de minden zsarnokság ellen felcsillanhat az esély, mielőtt nem teszitek ismét szovjet gyarmattá a nemzetet. AZ a baj, hogy rendszerszintűvé tettétek a korrupciót, már kötelező lopni minden fidesz-potentátnak, mert így kényszerül bele abba, hogy véletlenül se léphessen ki, besározva magát. Minden közpénzből finanszírozott beruházásnál automatikus a fidesznek való visszaosztás, és nem, nem elég, hogy cserébe morzsákat juttattok az embereknek, legyen az stabilabb gazdaság, 3 gyerekes adókedvezmény. Mert közben az országot leszakítjátok a felemelkedés lehetőségétől, amikor a gazdaság felemelkedése magától tenné lehetővé az előrelépést.

Bogyó 2 2018.02.26. 09:04:33

@Flúgatlan: Igen, ez fontos tanulság. A részeg Jones gazda kuplerája után is jött Napóleon disznó diktatúrája az Állatfarmban. Valami hasonló játszódik le sokszor a történelemben. Weimar után Hitler, Gyurcsány után Orbán is így került hatalomra, majd leépítette a lehetőséget a leváltására.

Európai téridő 2018.02.26. 09:08:39

A "bátorság városa" Balassagyarmat, akik a csehszlovákokat verték ki annak idején városukból.

Brix 2018.02.26. 09:10:14

@Flúgatlan: A rendszervàltó kormànyoknak éppen az a lényege, hogy minél szélesebb politikai spektrumot ölelnek fel. A legfőbb cél , az Alaptörvény megvàltoztatàsa és demokratikus viszonyok helyreàllítàsa lehet. Egy arànyos vàlasztàsi rendszerben, nem valószínű olyan túlhatalom kiépülése, mint ami jelenleg van. Erre reàlis esély inkàbb 2022- lesz...

GGy 2018.02.26. 09:25:51

@Flúgatlan: Nagyon igazad van. Sajnos.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.02.26. 10:04:08

Annyit megtudtunk, hogyha egy jobboldali jelölt mögé felsorakozik minden baloldali párt a Jobbikkal karöltve, akkor lehetséges hogy győz.
Gyanítom, ha MSZP-s DK-s párt tagok indulnak, a Fidesz ellen, akkor cseppet más lesz a helyzet.

Eközben meg Kiskunhalason nyert a Fidesz.

nemecsekerno_007 2018.02.26. 10:36:00

@Brix: "A legfőbb cél , az Alaptörvény megvàltoztatàsa és demokratikus viszonyok helyreàllítàsa lehet...."

Itt mire gondolsz? Írjuk bele, hogy mindenkinek jár a 23. havi nyugdíj? Törvénybe írjuk az ország további eladósítását?

teéjesenmindegy 2018.02.26. 10:39:26

@Flúgatlan: Na, erre nemhogy ezek a kommentelő nyugdíjasok, de a pártok vezetői sem tudnak válaszolni. Nagyon csúnya nyarunk és őszünk lesz, ha esetleg nyer az ellenzék.

nemecsekerno_007 2018.02.26. 10:39:26

Sok mindent bizonyít ez a választási eredmény, de sok közüle azt, hogy az ún. "ballib" ellenzék mennyit hazudik és mennyire képmutató.
Az ún. "ballib" értelmiség meg olyan szűklátókörű, hogy azt el se lehet mondani.De sajnos az ételmiség többi része sincs jobban eleresztve.

teéjesenmindegy 2018.02.26. 10:42:09

@Brix: "rendszervàltó kormànyok"
Mire szeretnéd leváltani a demokráciát?

Duplaxiii 2018.02.26. 10:56:07

Tetszik az írás.
A tartalma és a stílusa is.
Így kell gondolkodni.
Régóta írom, hogy haznánkban a meghatározó többség számára egy jobbközép keresztény szellemiségű pártra lenne szükség, és ez nincs.
Talán a mostani jobbik hasonlít erre valamennyire, de ugya ők sem azok.
A többi vagy pici érdekközösség vagy egyszerűen a magyar alapokkal totál szembehelyezkedő mozgalom.
Gondoljuk meg, vajon mekkora támogatottsága van a vidéki választópolgárok közében a momentum betegesen neoliberális filozófiája? Hány választó őrül, ha a momentum lakhatási programja kizárólag az egyetemisták albérlettámogatását jelenti?
Az LMP? És a róla leszakadó mikropártocskák?
A magyar átlagválasztónak a melegjogi, a feminista, a különböző aktivistamozgalmak vagy a fikció alapú ökoterrorizmus a kívánt? Lemondanak az oktatás, egészségügy, munkahelyteremtés, a vállalkozók támogatása, az önrendelkezés, a lokálpatriotizmus stb. alapjairól és helyette - csak kiragadom - a internacionalista Facebook-irányított feministamozgalmakat szerené törvényelbe iktatni?
Ostonaság.
És a baloldalról ne beszéljünk, a szovjet stílusú utódpártok.
Ha az emberek őket támogatja, nem lesz megint 3,6-as kenyér, Trabant és hétvégi kiskert.
.
Ezért nem tud pártot választani a mai többség.
Igen, marad az észalapú választás, a helyi erős, nem fideszes jelölt.
De mit tegyenek azok, akiknek párt-ejtőernyősök jutnak?
Vajon a fidesz elleniség elegendő egy másik galád segítésére???
.
Szóval csak a pártérdek nélküli full kolaíció lett volna a megoldás - ezt lassan egy éve rágják -, és ha sikerül, ügyvezető kormány, rendrakás és feloszlás.
Majd már rendezett körülmények között új választás.
De ezt jellemzően a baloldal gátolja, mert a hatalom fontosabb az emberek érdekeinél.
Baloldaliak, ez rájuk a történelmi jellemző viselkedésforma.
A népre hivatkozva megszerezni a hatalmat, majd egy gátlástalan diktatúrát kialakítani.
Ezt tették leninék, rákosiék, most a fidesz és a mai neoliberális mozgalmak is.
Kisebbségből uralni a többséget, mindig a megfelelő erejő "fegyverekkel".
És még a jobbikra köpnek.

Duplaxiii 2018.02.26. 11:06:55

@Brix:
2022-ben már semmire sem lesz esély.
Megnyugtatlak, ha most a fidesz nyer, belekezd a leszámolásba!
- leszámol a saját kollaboráns támogatóival (leninék is ezt tették! rákosiék is!) - letudja a mai közmédia vagy a polgármesterek sleppjével. Mivel végleg megszünteti az önrendelkezést, a településeken nem is kell vezetés vagy csak kinevezett intézők lesznek. Nem lesz beleszólás sem egy falusinak, sem egy fővárosinak sem a sját dolgaiba.
- leszámol a most megismerhető ellenzéki veszélyforrásokkal! És megteheti, mivel a törvény és az erőszakszervek már most is erre vannak programozva. Ugye meghosszabbították a "terrorveszély" miatt a általános készültséget? Nem gondolhatod, hogy az a migránsok miatt lett bevezetve!
.
Itt az erdogáni vonal fog begyorsulni, aki még teheti, akkor 2018-ban még meneküljön el, mert ha nem is akar kilépni Európából, majd kitesznek bennünket. És lesz vasfüggöny, pirosútlevél...
Figyeld meg, a NATO évek óta nem hoz ide semmit, pedig aktuális a készülődés, csak ma már a románok, bolgárok, lengyelek a partnerek, nem az ellenség trollja.
.
Tudod azok, akik 2022-re bármit hisznek, azok olyanok, mint azok a zsidók, akik az utolsó pillanatig nem hitték el... És ők a Dunába, a kemencékbe kerültek. Akik gondolkoztak, még elmentek az utolsó vonatokkal...
2022 a magyarok számára nem a ragyogó jövőt, hanem a legsötétebb korszakokat jelenti.
Kérdezt meg az idősebbektől! Akik bíztak 1945-ben, és szembesültek rákosiékkal és a szovjetekkel...

teéjesenmindegy 2018.02.26. 11:24:09

@Duplaxiii: Jujj, de az agyadra ment a rettegés...
Majd a fidesz leszámol... Kivel és hogyan számolt le eddig?
"végleg megszűnteti az önrendelkezést" Eddig mit tett ez irányba?
a "terrrorveszélyes készültség" mondjuk a te életedet miben érintette eddig? Ha meghosszabbítják, akkor mégis mi fog történni?
Mikor mondott bármi olyat a patás, hogy ki akar menni európából? Bírálni bírálja - teljesen jogosan. Egyszer nem említette, hogy ki kéne lépni.

6.Lenin 2018.02.26. 11:43:10

A vak lóra is azt mondta O. Dezső mikor az nekiment a falnak, hogy bátor.

konrada 2018.02.26. 11:51:58

Eligazítás kellene: A B1 blogból eddig úgy tudtam, hogy ez egy birkanép, amely csak a fideszes pártmédiából (meg az általa megszállt országosból) képes csak tájékozódni, és direkt úgy van megírva az egyfordulós rendszer, hogy más ne is tudjon győzni az elbutított magyarok között.

...erre meg...

...szóval mi az új direktíva? maradjon a bevált agyatlan birkázása a választóknak, vagy a B1-ben orwelli módon szokásos gyors fordulattal jön az okos nép képes leváltani Ali-babáékat, csak össze kell fogni, alternatívát kell mutatni?

...én mindenesetre gratulálok az új hódnmezővásárhelyi polgármesternek, és jó példa arra, hogyan kell váltani...

...de nem lennék a helyükben azon széplelkeknek, akiknek összetört az egyszerű világa, amelyben diktatúra van, birkanép van, és ostoba tömegek, akiknek meghülyítésük okán nem lehetséges a változás...

feher.b · http://pkpkozosseg.blog.hu 2018.02.26. 13:45:05

Látom, azért sokaknak savanyú a szőlő. Nyilván le kell vonni az ingyen dolgozó Fidesz bérsajtósok hozzászólásait, de nagyjából látható minden fontos: egyelőre nem követitek Bayer Zsolt útmutatásait, pedig fiúk, most az egyszer szükségetek lenne rá.

teéjesenmindegy 2018.02.26. 14:39:34

@feher.b: ingyen bérsajtós.... tyuhaj.

6.Lenin 2018.02.26. 14:50:54

@feher.b:

Miért, csaknem beindult a nyálképződés? Hány éve ismert a megoldás?
Miért kell minden választás előtt feltalálni a langyos vizet?
Azért az önkoris választást összekeverni a képviselő választással nem vall valami nagy politikai éleslátásra.
Szerintem.
Mellesleg a pali tegnap első mámorában úgy nyilatkozgatott, mintha az ország élére választották volna. Szerintem a pacák egy politikai szélhámos, nem lesz hosszú ideig hivatalban.
Vajon melyik párt fog a nyakára ülni? Öcsi, nekünk tartozol hűséggel címszóval. Jobbik, DK?
Minden csoda 3 napig tart, aztán jön a felismerés, hogy.....

konrada 2018.02.26. 14:56:41

@teéjesenmindegy:
És igaza van, vagy nincs igaza??
Az ilyen ingyenmunkások miatt lesz kevesebb az ő bére is, mert ha sok az eszkimó...;)

teéjesenmindegy 2018.02.26. 15:25:47

@konrada: Az ingyen bérmunkás eléggé oximoron, nem? Ingyen bér- érted.

feher.b · http://pkpkozosseg.blog.hu 2018.02.26. 17:51:32

@teéjesenmindegy: az a bérenc rövidítve. Egyben látom, nem tétlenkedtek, mindenhol mindenkit mindenért támadni kell. Pukkad kifele a lufi, ilyenkor egyre pukkancsabb a kommentelő is.

6.Lenin 2018.02.26. 18:54:05

@feher.b:

Van 6 millió választásra jogosult szavazó, akik nem a Fideszre szavaztak, aztán a választások előtt 1 hónappal kis pöcs pártok rájönnek, hogy össze kéne fogni. Egy szélhámos megcsinálja, nyer egy lényegtelen választást. Beindul a nyálképződés, és már kétharmadról álmodoznak jelentéktelen, magukat politikusnak képzelők.

Felőlem nyerhetne az ellenzéknek nevezett társaság. A végüket jelentené a győzelem, hiszen semmit sem tudnának rövid időn belül megoldani. Saját maguk tették túl magasra a mércét, amit soha nem fognak tudni teljesíteni. A Fidesz helyében én meglépném ezt a lehetőséget, aztán néhány hónap tökölés után elzavartatnám a társaságot a sunyiba. Nem is tudnának visszajönni egyhamar. Más meg nincs egyelőre.

Unalmas vagyok? Akkor ez a balfácán ellenzék kicsoda, vagy inkább micsoda ?

Egyszerű matek lenne a Fidesz legyőzése, de még erre is képtelenek. Igaz, minek is nyernének? Rövid időn belül úgyis buknának.

feher.b · http://pkpkozosseg.blog.hu 2018.02.26. 19:03:43

@6.Lenin: igen, unalmas vagy és sajnos nem tudok mit kezdeni a repetitív frusztrációddal, amit nálunk élsz ki. Rendszeresen jársz ide hurrogni, csak tényleg ki kéne már valami mást találni. Vagy hát frusztrálódj, nekem mindegy. Holnap este a Republikon konferenciáján vagyok a Mozsárban, ha meguntad az álnéven kommentelést, szívesen látlak, bemutatkozol, megbeszéljük.

6.Lenin 2018.02.26. 19:29:23

@feher.b:

Mit?
Talán lehetne arról valóban beszélgetni, hogy nem aprózni kéne a pártokat, hanem valahogy keresni valakit, aki egy vállalható baloldali, vagy liberális idea mentén összeterelné a másként gondolkodókat. Erről szívesen beszélgetnék bárkivel, személyesen is.
Van akivel beszélgetünk, pártoktól független koncepcióról is.

Amíg ez a felállás marad-egyre több, egyre jelentéktelenebb pártocskák- nincs miről beszélgetni, szerintem. Bár soha nem szoktam elzárkózni akár személyes találkozástól sem, csak legyen benne valami előremutató.

feher.b · http://pkpkozosseg.blog.hu 2018.02.26. 19:38:05

@6.Lenin: erről pont nem érdemes. Nem egyvalakit, hanem 106 valakit kell találni. Nincs megváltó, ez a klasszik téveszme. És rég nincs 2 millió + baloldali-liberális szavazó. Welcome to the centrális erőtér. Legjobbakat!

6.Lenin 2018.02.26. 19:52:40

@feher.b:

1 hiteles vezető, aki összefogja a másként gondolkodókat, 106 hiteles képviselőjelölt, 1 lista. Más esélyt nem látok. Van egy érdekesnek ígérkező, pártok felett álló koncepció, de ennek még nem értem a végére, és ezért nem szeretnék véleményt írni róla.
Színes koalícióknak nincs jövője , vagy csak hosszú értelmetlen tökölés.

Egy nagy konzervatív pártnak sincs, mivel senkiből nincs annyi, hogy a Fidesz nagyságú váltópárt alakuljon.

Az elnevezés meg tök mind1. A működőképesség a lényeg, nem hangzatos semmik.
6 millió nem Fideszre szavazó van, 2 millió ellenében. Ha ez nem lehetőség, akkor mi lenne más? 50drb 1 %-os?
Viccesnek vicces lenne, de minek. OK! További jó görcsölést, és néha töröljétek le a nyálat is.

Friss topikok

Címkék

888 (1) adam ant (1) ákos (1) alkotmánybíróság (1) állam (6) andy vajna (1) angela merkel (1) antiszemitizmus (1) atzél mária (1) ausztria (1) baloldal (2) bánhegyi györgy (6) bécs (1) bencsik andrás (1) bevándorlás (2) bolgár györgy (1) boris johnson (1) botka lászló (1) brexit (1) budapest (1) bürokrácia (6) cigányság (1) csepreghy nándor (1) david cameron (1) demagógia (1) demokrácia (6) dk (2) drónok (1) ellenzék (1) erkölcs (1) erőszak (1) észtország (1) európai ügyészség (4) európai unió (6) farkas flórián (1) fehér balázs (31) felzárkóztatás (1) fidesz (15) fpö (1) googl (1) gulyás gergely (1) guylás márton (1) gyűlöletkeltés (2) gyurcsány ferenc (6) g fodor gábor (1) habony árpád (3) háború (1) hadházy ákos (1) hajdú péter (1) hatalom (1) hidvégi mihály (10) (1) Hódmezővásárhely (1) holokauszttagadás (1) igazságszolgáltatás (1) inkompetencia (1) innováció (1) internet (1) isten (1) jobbik (2) jobboldal (3) jogállam (4) jövő (2) k+f (3) kapitalizmus (5) karrier (1) kdnp (1) kelet (1) klub (1) konzervativizmus (2) korrupció (11) kovács olivér (10) kovács zoltán (1) kövér lászló (1) közösség (2) lánczi andrás (1) lázár jános (1) lmp (1) londoni magyarok (1) machiavelli (1) macsóság (1) magyarország (11) magyar posta (1) március 15 (2) Márki-Zay Péter (1) matolcsy györgy (1) máv (1) média (2) megélhetési politikus (1) mein kampf (1) merkel (1) michael knight (1) migránsok (2) mnb (1) molnár csaba (1) momentum mozgalom (2) mszp (4) nagy tamás (1) nav (1) németország (2) nemzeti (1) népszavazás (2) NER (1) nigel farage (1) nők (2) nyugat (1) oktatás (4) október 23. (2) oligarchák (1) olimpia (2) önkéntesség (1) önkormányzatok (1) önvezető autó (1) orbán viktor (18) összefogás (1) övp (1) pazarlás (1) pető tünde (1) pintér sándor (1) pkp (10) polgár (12) polgári konzervatív párt (11) politika (7) polt péter (1) populizmus (1) pornó (1) propaganda (1) putyin (2) rádió (1) rogán antal (1) románia (1) sebastian kurz (1) simicska lajos (2) sovinizmus (1) szabadság (2) szavazás (1) századvég (1) szocializmus (2) szólásszabadság (1) tarlós istván (1) taxi (1) technológia (1) terror (1) tóbiás józsef (1) trianon (1) tudomány (1) turizmus (1) tv2 (3) uber (1) újbuda (1) vágó gábor (1) vasárnapi boltzár (1) venezuela (1) Címkefelhő