A Polgári Konzervatív Párt blogja (pkp.hu)

Isten irgalmazzon nektek - lesz dolga bőven

2016. szeptember 24. - feher.b

Egy hét van a népszavazásig, nincs már sok idő gondolkodni. A Polgári Konzervatív Párt érvénytelen szavazásra buzdít: ez az egyetlen út, hogy megmutassa magát a kritikus tömeg.

Tovább

Az MSZP-nek meg kell szűnnie

Majd rögtön utána a DK-nak is. Nem érdekel már, ki mennyit szövegel az összefogás fontosságáról, a patásördög leváltásáról, egyszerűen azzal járunk legjobban, ha nem lesznek. Ilyen egyszerű ez.


letoltes_1.pngletoltes222.jpgEz a két baloldali párt fogva tart úgy egymillió szavazót, abban a hiszemben élnek a támogatóik, hogy ezek valaha változást hoznak még. Amit a hívők nem látnak: ők maguk az állandóság, a változatlan, langyos pocsolyában dagonyázó beszürkült magyar politikai élet. A Fidesznek úgy kellenek, mint egy falat kenyér. Számolgatnak, ígérgetnek, mindenkit orbánistának bélyegeznek, aki az ő nagyszerűségüket nem énekli naponta, miközben 2009 óta folyamatosan veszítik el az összes országos választást a Fidesszel szemben. Eközben a háttérben az egyik kollaborál, a másik megmaradása a O.V. számára elemi érdek, míg a két párt politikusai egymást egy kis kanál vízben képesek lennének megfojtani.

Mint az Index is írja: pontosan ez a logika felel meg a kormányoldalnak. Végy két-három pártot, amik közül az egyik kicsit erősebb, mint a többi, tedd hozzá a mai választási rendszert és kész is a recept az örökös győzelemre. Persze mondhatjuk mi erre, hogy igazságtalan, de attól még maradni fog. Ennek pedig remekül része a sokszorosan lejáratódott baloldal, ami annyira ciki, hogy már beszélni róla is az. 

Mi tehát a megoldás? Nyilván nem egyszerű egy apró párt nevében változást ígérni, de ha biztosan látjuk, hogy a Gyurcsány-Molnár tandem és leágazásai nem fognak változást hozni, ideje kialakítani egy polgári centrumot, egy olyan közepet, amire balról és jobbról is megéri szavazni. Ami egyformán integrál értékeket innen és onnan is, ahol az esélyteremtő állam és az egykulcsos adó megférnek egymás mellett, és megszabadítja az országot a Fidesz korrupciójától és az orosz függőségtől. Ha ezzel a programmal visszamegyünk Nyugatra, már óriásit léptünk előre. Azt viszont látni kell, hogy ebben a rendszerben az MSZP-nek semmi, a DK-nak pedig apró ellenzéki szerepe lehet csak, mielőtt remélhetőleg szintén a feledés homályába merül.

Most még csak álom? Igen, az. De jobbat most senki nem tud mutatni. Erről szól a PKP-projekt is és ebbe érdemes időt, energiát fektetni. Minden más zsákutca, ezt 2009 óta folyamatosan megerősítik a magyar választók.

Fehér Balázs

pkp.hu

Kapcsolat

A magyar korrupció, mint az EU érdeke

Ma is loptak, ha délután háromig érkezik még egy ilyen hír, nagyjából meg is van a napi átlag. Értelmetlen már számolni, beszélni róla végképp, tudjuk, hogy ez a rendszer része. Az viszont, hogy az EU mindezt finanszírozza, aligha magyarázható a brüsszeliták és Angela Merkel butaságával.

Tovább

Londonból is tehetsz a változásért

Átverték, hülyének nézték a "londoni" magyarokat, akik persze nem csak londoniak, hanem berliniek, bécsiek, dubliniak és így tovább. Ők nem szavazhatnak levélben, nekik regisztrálni, megjelenni, utazni, fáradozni, egyszóval küzdeni kell, ha bele akarnak szólni az otthoni történésekbe.

Tovább

A jövő tényleg elkezdődött

A jövőben, egy technicizált társadalom életében jó esélyekkel csak képzett emberek vesznek majd részt. A megfelelő iskolát nem kapók lemaradnak, örökre zsákfalvak közmunkásai lesznek.

Tovább

Budapesti olimpia = migránsok

letoltes.pngDrága Miniszterelnök Úr, tisztelettel: még egy balatoni szezont sem tudunk rendesen lehúzni, annyira kevés a munkaerő. Nem azért, mert ilyen jól fut a gazdaság, hanem mert a bűnös Nyugat mindenki számára vonzóbb. Pont ennyien akarnak az Ön országában a gépsor mellett állni: sehányan. Akkor már inkább külföldön, sokszor diplomával. Tessék mondani, honnan lesz itt munkaerő az olimpiai rendezésre, ha mindenki eltávozik? Mert ugye mi egyszerű NER-résztvevők azt látjuk, hogy az esemény szempontjából fontos ágazatok egytől egyig szenvednek a dolgos kezek hiányától. Elég csak kettőt mondani: építőipar és vendéglátás. Ha pedig nincs elég jelentkező a munkaalapú társadalomba, ki fog itt stadiont, birkózó-csarnokot, uszodát, olimpiai falut, parkot, szállodát, miegymást építeni, hogy még 2024-ben is büszkén tessék pózolni a nemzetközi korrupciós listák éllovasaival? Fejtem tovább a gondolatot, igyekszem a környező országokra gondolni: ki jönne ide két hétre felszolgálni, vagy két évre építkezni, ha Budapest elnyeri a rendezés jogát? Ukrajna, Románia, Szlovákia, meg számos balkáni ország biztosan kiesik: akik tehették, elmentek már onnan jó messzire, meg se álltak Londonig. Némelyikük pedig egyszerűen túl jól él ahhoz a saját hazájában, hogy pont hozzánk akarjon átjönni - akkor már megtette volna.

Igazán nem akarom kiábrándítani drága Miniszterelnök Úr, de a megoldás az, hogy Önök bevándorlókkal fogják elárasztani ezt a szegény, sokat szenvedett országot! Most még túl megszeppentek ahhoz, hogy ezt be merjék ismerni a szavazóiknak, netán a lelkük mélyén hisznek benne, hogy fél Magyarország hirtelen hazajön, de ez a VIP-lelátókon túli szurkoláson aligha fog megtörténni: örömködnek egy kicsit a magyar győzelmeken, aztán hazamennek szépen oda, ahová többek között Ön elől is menekültek. Ennek az országnak belátható időn belül az Ön béna, múlt századi kormányzása miatt nem csak 21. századi tudás alapú-, de melós társadalma sem lesz. Az is elment már rég.

Ha pedig így van és akár egyetlen közel-keleti menekült is munkavállalási engedélyt kap, Ön, kedves Miniszterelnök Úr lesz olyan kedves a saját vagyonából (és Mészáros Lőrincéből) az utolsó fillérig visszafizetni minden egyes adóforintunkat a költségvetésbe, amit a gyűlöletkampányára költött. Máskülönben azt fogom gondolni, hogy Ön hazudott nekünk és pocsékul költi az adóforintjainkat. Na jó, ezeket eddig is tudtam...

Halkan súgom a csendes többségnek: ne hagyjuk már sokáig, hogy ezt csinálhassa.

pkp.hu

pkp_fb_1.png

Tusványos hasznos a magyaroknak

Jelentős kelléke már évek óta a magyar közéletnek, hogy a Főméltóságú úr arra jár, és mond pár okosat. A Nyugatnak vége, Keleten van élet, éljen Trump és különben is, az illib-dem. az összes világok lehető legjobbika. Máris világossá teszi egy tudatos polgár számára, hová nem szabad szavazni, ha hisz még a hazája sikerében.

Tovább

A nemzeti tojás

images_2.jpgMa reggel egy nagy bevásárlóközpontban végeztem szokásos heti bevásárlásomat (direkt nem írom, hogy melyikben). Vásárlás közben bukkantam az alábbi gyöngyszemre: „Nemzeti tojás”. Hát vettem belőle egy dobozzal, de nem látszott rajtuk semmi különös. Pedig ezt a Nemzet Kakasa és a Nemzet Tyúkja hozták össze, bizonyára kellett volna valami szakrális jellegének lenni.

Tovább

Hibrid háború a magyar állampolgárokkal szemben

A hibrid háború fogalmát az átlagolvasó az ukrajnai orosz beavatkozással kapcsolatban ismerte meg. „Kis zöld emberkék” szivárogtak be az országba a rosszul őrzött határokon keresztül, ha kellett lelőttek egy-két határőrt is hozzá.

Tovább

Hogyan képzelem?

Nem kívánom hosszú bevezetővel untatni a kedves olvasót az utóbbi években átélt változásokkal kapcsolatban , ezért egyből a lényegre térnék, mert engem aggodalommal tölt el, hogy az utóbbi évtizedekben érdekes jelenségre lehettünk figyelmesek: egyes szavak , kérem szépen, írd és mondd, teljesen elvesztették az értelmüket. Ilyen például az a szó, hogy normális.

Tovább

Friss topikok

  • Adam Ant: @borzimorzi: nagyon remélem, hogy már semmit sem fog kapni! (2016.09.29. 17:11) Isten irgalmazzon nektek - lesz dolga bőven
  • jumurdzsák: Szerintem nem nyerhetünk. Először tegyünk fel négy kérdést: - Mit akarunk nyerni? - Hogyan a... (2016.09.20. 10:07) Nyerhetünk?
  • Bafana: @chrisred: Sajnálom, hogy ez ment át hozzád, nem ez volt a lényeg. Arról írtam, hogy a balfaszok m... (2016.09.19. 08:50) Az MSZP-nek meg kell szűnnie
  • Kuviklacz: @feher.b: Ez egy nagyon jó duma. Csak éppen a tényekkel nem számol. Az Eu teljes apparátusa egy kö... (2016.09.12. 18:32) A magyar korrupció, mint az EU érdeke
  • tamas11: bocs, elszámoltam magam, 500 EURO még mindig "csak " 150 000 forint. Az a mentségem, hogy nekem má... (2016.09.12. 08:46) A jövő tényleg elkezdődött

Címkék

888 (1) adam ant (1) ákos (1) állam (6) andy vajna (1) angela merkel (1) antiszemitizmus (1) atzél mária (1) baloldal (2) bánhegyi györgy (6) bolgár györgy (1) boris johnson (1) brexit (1) budapest (1) bürokrácia (6) cigányság (1) csepreghy nándor (1) david cameron (1) demagógia (1) demokrácia (5) dk (1) drónok (1) erkölcs (1) erőszak (1) észtország (1) európai unió (2) farkas flórián (1) fehér balázs (31) felzárkóztatás (1) fidesz (12) googl (1) gyűlöletkeltés (1) gyurcsány ferenc (4) g fodor gábor (1) habony árpád (3) háború (1) hajdú péter (1) hatalom (1) hidvégi mihály (8) (1) holokauszttagadás (1) igazságszolgáltatás (1) inkompetencia (1) innováció (1) internet (1) isten (1) jobbik (1) jobboldal (3) jogállam (2) jövő (2) juhász péter (1) k+f (3) kapitalizmus (5) karrier (1) kdnp (1) kelet (1) klub (1) korrupció (10) kovács olivér (10) kovács zoltán (1) kövér lászló (1) közösség (2) lánczi andrás (1) londoni magyarok (1) machiavelli (1) macsóság (1) magyarország (11) magyar posta (1) március 15 (2) matolcsy györgy (1) máv (1) média (2) megélhetési politikus (1) mein kampf (1) michael knight (1) mnb (1) mszp (3) nagy tamás (1) nav (1) németország (2) nemzeti (1) népszavazás (1) nigel farage (1) nők (2) nyugat (1) oktatás (4) október 23. (2) oligarchák (1) olimpia (1) önkéntesség (1) önkormányzatok (1) önvezető autó (1) orbán viktor (11) pazarlás (1) pető tünde (1) pintér sándor (1) pkp (8) polgár (13) polgári konzervatív párt (11) politika (7) populizmus (1) pornó (1) propaganda (1) pukli istván (1) putyin (2) rádió (1) románia (1) sándor mária (1) simicska lajos (2) sovinizmus (1) szabadság (2) szárszói találkozó (1) szavazás (1) századvég (1) szocializmus (2) szólásszabadság (1) tarlós istván (1) taxi (1) technológia (1) terror (1) tóbiás józsef (1) tudomány (1) turizmus (1) tv2 (3) uber (1) újbuda (1) vasárnapi boltzár (1) venezuela (1) Címkefelhő