A Polgári Konzervatív Párt blogja (pkp.hu)

Londonból is tehetsz a változásért

2016. augusztus 26. - feher.b

Átverték, hülyének nézték a "londoni" magyarokat, akik persze nem csak londoniak, hanem berliniek, bécsiek, dubliniak és így tovább. Ők nem szavazhatnak levélben, nekik regisztrálni, megjelenni, utazni, fáradozni, egyszóval küzdeni kell, ha bele akarnak szólni az otthoni történésekbe.

Tovább

A jövő tényleg elkezdődött

A jövőben, egy technicizált társadalom életében jó esélyekkel csak képzett emberek vesznek majd részt. A megfelelő iskolát nem kapók lemaradnak, örökre zsákfalvak közmunkásai lesznek.

Tovább

Budapesti olimpia = migránsok

letoltes.pngDrága Miniszterelnök Úr, tisztelettel: még egy balatoni szezont sem tudunk rendesen lehúzni, annyira kevés a munkaerő. Nem azért, mert ilyen jól fut a gazdaság, hanem mert a bűnös Nyugat mindenki számára vonzóbb. Pont ennyien akarnak az Ön országában a gépsor mellett állni: sehányan. Akkor már inkább külföldön, sokszor diplomával. Tessék mondani, honnan lesz itt munkaerő az olimpiai rendezésre, ha mindenki eltávozik? Mert ugye mi egyszerű NER-résztvevők azt látjuk, hogy az esemény szempontjából fontos ágazatok egytől egyig szenvednek a dolgos kezek hiányától. Elég csak kettőt mondani: építőipar és vendéglátás. Ha pedig nincs elég jelentkező a munkaalapú társadalomba, ki fog itt stadiont, birkózó-csarnokot, uszodát, olimpiai falut, parkot, szállodát, miegymást építeni, hogy még 2024-ben is büszkén tessék pózolni a nemzetközi korrupciós listák éllovasaival? Fejtem tovább a gondolatot, igyekszem a környező országokra gondolni: ki jönne ide két hétre felszolgálni, vagy két évre építkezni, ha Budapest elnyeri a rendezés jogát? Ukrajna, Románia, Szlovákia, meg számos balkáni ország biztosan kiesik: akik tehették, elmentek már onnan jó messzire, meg se álltak Londonig. Némelyikük pedig egyszerűen túl jól él ahhoz a saját hazájában, hogy pont hozzánk akarjon átjönni - akkor már megtette volna.

Igazán nem akarom kiábrándítani drága Miniszterelnök Úr, de a megoldás az, hogy Önök bevándorlókkal fogják elárasztani ezt a szegény, sokat szenvedett országot! Most még túl megszeppentek ahhoz, hogy ezt be merjék ismerni a szavazóiknak, netán a lelkük mélyén hisznek benne, hogy fél Magyarország hirtelen hazajön, de ez a VIP-lelátókon túli szurkoláson aligha fog megtörténni: örömködnek egy kicsit a magyar győzelmeken, aztán hazamennek szépen oda, ahová többek között Ön elől is menekültek. Ennek az országnak belátható időn belül az Ön béna, múlt századi kormányzása miatt nem csak 21. századi tudás alapú-, de melós társadalma sem lesz. Az is elment már rég.

Ha pedig így van és akár egyetlen közel-keleti menekült is munkavállalási engedélyt kap, Ön, kedves Miniszterelnök Úr lesz olyan kedves a saját vagyonából (és Mészáros Lőrincéből) az utolsó fillérig visszafizetni minden egyes adóforintunkat a költségvetésbe, amit a gyűlöletkampányára költött. Máskülönben azt fogom gondolni, hogy Ön hazudott nekünk és pocsékul költi az adóforintjainkat. Na jó, ezeket eddig is tudtam...

Halkan súgom a csendes többségnek: ne hagyjuk már sokáig, hogy ezt csinálhassa.

pkp.hu

pkp_fb_1.png

Tusványos hasznos a magyaroknak

Jelentős kelléke már évek óta a magyar közéletnek, hogy a Főméltóságú úr arra jár, és mond pár okosat. A Nyugatnak vége, Keleten van élet, éljen Trump és különben is, az illib-dem. az összes világok lehető legjobbika. Máris világossá teszi egy tudatos polgár számára, hová nem szabad szavazni, ha hisz még a hazája sikerében.

Tovább

A nemzeti tojás

images_2.jpgMa reggel egy nagy bevásárlóközpontban végeztem szokásos heti bevásárlásomat (direkt nem írom, hogy melyikben). Vásárlás közben bukkantam az alábbi gyöngyszemre: „Nemzeti tojás”. Hát vettem belőle egy dobozzal, de nem látszott rajtuk semmi különös. Pedig ezt a Nemzet Kakasa és a Nemzet Tyúkja hozták össze, bizonyára kellett volna valami szakrális jellegének lenni.

Tovább

Hibrid háború a magyar állampolgárokkal szemben

A hibrid háború fogalmát az átlagolvasó az ukrajnai orosz beavatkozással kapcsolatban ismerte meg. „Kis zöld emberkék” szivárogtak be az országba a rosszul őrzött határokon keresztül, ha kellett lelőttek egy-két határőrt is hozzá.

Tovább

Hogyan képzelem?

Nem kívánom hosszú bevezetővel untatni a kedves olvasót az utóbbi években átélt változásokkal kapcsolatban , ezért egyből a lényegre térnék, mert engem aggodalommal tölt el, hogy az utóbbi évtizedekben érdekes jelenségre lehettünk figyelmesek: egyes szavak , kérem szépen, írd és mondd, teljesen elvesztették az értelmüket. Ilyen például az a szó, hogy normális.

Tovább

Nyerhetünk?

Először határozzuk meg mit értünk "nyerhetünk" alatt. Az ötven százalék plusz egy szavazat azt jelentené, amire ma nem jó rágondolni se, mert ez, valami ma nem látható dolog miatt történne.

Tovább

A britek szívességet tettek a magyaroknak

Most már nem kérdés, ők sem számítottak rá, hogy megszúrják magukat a legérzékenyebb pontjukon. Se szeri, se száma a híreknek, amik már a döntés másnapján arról szólnak, hogyan akarják a leghangosabb, egyben legolcsóbb arcok (erősen ide értve Farage és Johnson urakat) visszacsinálni az egészet.

Tovább

Miért ciki a baloldal?

Nézem a szárszói képeket és előre sopánkodom: mit keres ott egy eddig még ügyetlenül, de önállóan csetlő-botló Pukli vagy egy sokkal respektálhatóbb Sándor Mária? Juhász Pétert szintén nem értem, de ez legyen az én bajom.

Tovább

Friss topikok

  • digipenna: Nagyon egyszerű ez, mármint a '18-as választás. Amíg a koalíciónak és az őt kiszolgáló ellenzéknek... (2016.08.27. 16:46) Londonból is tehetsz a változásért
  • feher.b: @Barbaarb: ekozben nem mondja meg, hogy ki, hogyan, mibol epitene olimpiat, mert az nem 2 ft-os ko... (2016.08.27. 05:40) Budapesti olimpia = migránsok
  • jumurdzsák: @anyadmajma: Egyetértek - hozzátéve, hogy a MKKP az egyetlen, akik válaszolni tudtak, méghozzá sze... (2016.08.12. 10:12) Nyerhetünk?
  • Kényszerbagoly: @feher.b: Az összefogás nem bukott meg, csak egyes személek, csoportok egója túl nagy, vagy túl ki... (2016.08.01. 12:07) Miért ciki a baloldal?
  • 01234567: @feher.b: Ti tudjátok. Mondjuk ezzel a szintű nyitottsággal nem jósolok nagy jövőt. ui.: A stílus ... (2016.07.25. 17:01) Tusványos hasznos a magyaroknak

Címkék

888 (1) adam ant (1) ákos (1) állam (6) andy vajna (1) antiszemitizmus (1) atzél mária (1) baloldal (2) bánhegyi györgy (6) bolgár györgy (1) boris johnson (1) brexit (1) budapest (1) bürokrácia (6) cigányság (1) csepreghy nándor (1) david cameron (1) demagógia (1) demokrácia (5) dk (1) drónok (1) erkölcs (1) erőszak (1) észtország (1) európai unió (2) farkas flórián (1) fehér balázs (31) felzárkóztatás (1) fidesz (11) googl (1) gyűlöletkeltés (1) gyurcsány ferenc (3) g fodor gábor (1) habony árpád (3) háború (1) hajdú péter (1) hatalom (1) hidvégi mihály (8) (1) holokauszttagadás (1) igazságszolgáltatás (1) inkompetencia (1) innováció (1) internet (1) isten (1) jobbik (1) jobboldal (3) jogállam (2) jövő (2) juhász péter (1) k+f (3) kapitalizmus (5) karrier (1) kdnp (1) kelet (1) klub (1) korrupció (10) kovács olivér (10) kovács zoltán (1) kövér lászló (1) közösség (2) lánczi andrás (1) londoni magyarok (1) machiavelli (1) macsóság (1) magyarország (11) magyar posta (1) március 15 (2) matolcsy györgy (1) máv (1) média (2) megélhetési politikus (1) mein kampf (1) michael knight (1) mnb (1) mszp (2) nagy tamás (1) nav (1) nemzeti (1) nigel farage (1) nők (2) nyugat (1) oktatás (4) október 23. (2) oligarchák (1) olimpia (1) önkéntesség (1) önkormányzatok (1) önvezető autó (1) orbán viktor (10) pazarlás (1) pető tünde (1) pintér sándor (1) pkp (8) polgár (12) polgári konzervatív párt (11) politika (7) populizmus (1) pornó (1) propaganda (1) pukli istván (1) putyin (2) rádió (1) románia (1) sándor mária (1) simicska lajos (2) sovinizmus (1) szabadság (2) szárszói találkozó (1) szavazás (1) századvég (1) szocializmus (2) szólásszabadság (1) tarlós istván (1) taxi (1) technológia (1) terror (1) tóbiás józsef (1) tudomány (1) turizmus (1) tv2 (3) uber (1) újbuda (1) vasárnapi boltzár (1) venezuela (1) Címkefelhő